knjie IP Tardis
 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Sajam knjiga 2012

Poštovani,

Na ovogodišnjem Sajmu knjiga nastupamo zajedno sa našim prijateljima iz Everest Media. Naći ćete nas u Hali 4, na štandu pod nazivom "Čudna knjižara".


Od prošlog sajma pa do ovog izdali smo sledeće naslove:

i moguće ih je kupiti po već uobičajenim sajamskim povoljnostima i sniženim cenama.

Dobrodošli nam na Sajam knjiga!


 

Kišov put vere u umetnost

Marina Vulićević piše u "Politici" o Kišu, Krasu i Babiću, a jedan od povoda je "Knjiga o Danilu".

Pročitajte: http://www.tardis.rs/prikazi/kisov-put-vere-u-umetnost


 

Dnevnik signalizma u UKS

U ponedeljak 10. septembra 2012. u 12 sati, u salonu Udruženja književnika Srbije, predstaviće se knjiga DNEVNIK SIGNALIZMA Miroljuba Todorovića.

O knjizi govore: Nikola Cvetković, Milivoje Pavlović, Dušan Stojković i Miljurko Vukadinović.


Dnevnik signalizma 1979-1983

Format: 16x24 cm
Broj strana: 786 strana
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja: 2012
ISBN: 978-86-6099-017-6
Cena u knjižarama: 3.200,00 dinara

Cena na sajtu: 2.400,00 dinara + troškovi dostave
DODAJ U KORPU

Ovo delo na skoro 800 bogato ilustrovanih stranica donosi lične i umetničke dnevničke zapise Miroljuba Todorovića iz perioda 1979–1983. Dnevnik nije puki dnevnik ličnih dešavanja ili javnog života umetnika, već daje uvid u sam proces nastajanja umetničkog dela, sadrži odjeke kulturnih i socio-političkih događaja u zemlji i svetu, reakcije na hapšenja i suđenja umetnicima, na zapanjujuća naučna otkića i tehnološke inovacije, sećanje na nasilne proteste pisaca, filozofa i ostalih intelektualaca u Beogradu, itd... Sadrži brojne primere poesie brute (sirove poezije), citate, snove, misli, beleške i kratke oglede u kojima autor širi i razrađuje poetiku signalizma, priloženi su delovi iz obimne arhive mejl-arta i ostalih umetničkih projekata koje je Todorović inicirao ili kojima je prilagao.


 

Predstavljanje novih naslova u LK

U ponedeljak, 7. maja, u 19h mađu prijateljima iz Društva ljubitelja fantastike "Lazar Komarčić" (tribinska sala Doma omladine Beograda, prvi sprat, ulaz iz Makedonske) predstavićemo dva naša najnovija izdanja, Mudrijaše Ilije Bakića i Naseljavanje Viza@ntije Milivoja Anđelkovića. Tim povodom, a toga dana, obe knjige su na popustu; na promociji i u web-prodavnici na tardis.rs koštaće 400 din (umesto uobičajenih 550).


 
Strana 4 od 16