knjie IP Tardis
 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Promocija zbirke poezije Filmovi Ilije Bakića

Filmovi - Ilija BakićPromocija zbirke poezije Filmovi Ilije Bakića održaće se u prostorijama Srpskog književnog društva, Francuska br. 7, u četvrtak, 12.06.2008. godine u 12h.

O poeziji Ilije Bakića govore Vasa Pavković i Slobodan Škerović.
Posle promocije biće priređena zakuska za sve posetioce.


 

Filozofija vina, Bela Hamvaš

Izdavačka kuća Tardis u saradnji sa Savom Babićem 04. juna 2008. godine, objavila je knjigu Filozofija vina, Bele Hamvaša, koju je preveo i priredio Sava Babić.   Ovo je prva knjiga u ediciji Slova u kojoj će se objaviti celokupna dela velikog madjarskog pisca i mislioca Bele Hamvaša.


 

„Filmovi” Ilije Bakića

U Beloj ediciji Izdavačke kuće Tardis, 17.04.2008. godine, objavljena je zbirka pesama Ilije Bakića pod nazivom „Filmovi”. To je druga knjiga Izdavačke kuće Tardis, a šesta zbirka poezije Ilije Bakića. (Prethodne: „Želite li besplatno da letite” (poezija, 1997), „Koren ključa, naličje ravnodnevnice” (poezija, 1999), „Slava dekadnog sistema ili o A E I O U” (poezija, 2000), „2002” (vizuelna poezija, 2002), „Protoplazma” (poezija, 2003).)

Zbirka „Filmovi” sadrži tridesetsedam pesama koje su nastajale u sposlednjih dvadeset godina kao refleksija na filmove koji su ostavili jak utisak na pesnika.


 

„Jesen Skupljača” na beogradskom Sajmu knjiga

Zbirku priča „Jesen Skupljača” Ilije Bakića možete kupiti i na Sajmu, i dalje po promotivnoj ceni! Potražite je na štandovima:


 
Strana 15 od 16