knjie IP Tardis
 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Kraljevi u Politici

U Politici se pojavio tekst o zbirci "Kraljevi" Zorana Jakšića.


 

Šta je bilo a da nismo rekli:


 

Najava

U ponedeljak 30. novembra održaće se predstavljanje izdanja iz edicije Novi horizonti: romana Čuvari severa Nede Mandić-Spasojević i Prolaz Biljane Malešević. Edicija je namenjena prvim knjigama neafirmisanih pisaca, i ima cilj da predstavi publici nove autore omiljenih nam žanrova.

Predstavljanje će se održati u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda, sa početkom u 19h, a u okviru programa Društva ljubitelja fantastike Lazar Komarčić.

Čuvari severaProlaz


 

Vesti za novembar

Red je da se javimo, mesec dana je prošlo od prošlog javljanja.

Čime smo zaokupljeni? Radimo na otvaranju sopstvene knjižare! Adresa knjižare je Kneza Miloša 2, Beograd (mapa). Trenutno smo u fazi adaptacije i opremanja prostora, a pored knjižare postojaće i prostorija za druženje i promocije. O svemu više i detaljnije kad se spremimo za otvaranje (a to će, nadamo se, uskoro).

Do tada Vas ostavljamo uz nekoliko tekstova o našim izdanjima:

Iliji Bakiću je nedavno objavljena još jedna knjiga, zbirka SF priča "U odvajanju", za Agoru, a Miroljubu Todoroviću dve, knjiga pesama "Ljubavnik nepogode" u izdanju NB "Stefan Prvovenčani" iz Kraljeva i Boli me blajbinger (šatro roman u 150 žvaka i 50 slika) za beogradsku Prosvetu.

Čujemo se uskoro sa još vesti ;)


 
Strana 11 od 16